De cap a l’estiu, a la mainada que li proposem?

19/05/2016 | Blog

vacances-estiu-nensCom cada any, arriben les temudes vacances d’estiu. Aquelles vacances que a més d’una família implica entra en un joc d’equilibris entre el món laboral, la mainada i les vacances escolars.

Per això us hem volgut apropar aquells Casals i Colònies que creiem més interessants i de tota mena: tecnològics, d’idiomes, urbanites, …

Alehop Exploradores Urbanos

Un casal diferent, en el qual la mainada es dedicarà a conèixer millor la seva ciutat a través de les RutesCreatives. Es pot assistir per setmanes.

Cangur4you

Un casal amb dos possibilitats, 100% anglès o només amb un toc. Amb diversitat d’activitats que proposaran a la vostra mainada en un entorn conegut, casa vostra.

Tekcampus

Cada setmana es tractaran temes de robòtica, programació web i de videojocs, noves tecnologies (realitat virtual, augmentada, drones …), documents i edició de fotografia. En part de la classe es repassaran en anglès tots els conceptes apresos.

I, com a bona feina feta s’ha de reconèixer, us deixem l’enllaç a Mamaproof Barcelona i a Barcelona Colours a dos articles sobre Casals i Colònies per aquest estiu 2016. Dues guies amb propostes molt interessants i organitzades ben organitzades perquè pogueu trobar allò que més us interessa.

Ara només queda que pugueu trobar alguna activitat que sigui motivadora per vosaltres i per la mainada.

Apa, a fer-los gaudir de l’estiu!

Actualització:

Kreativekids

Tallers des de Juny fins a Setembre. Els seus tallers vacacionals són una combinació de jocs d’imaginació i innovació tecnològica. Per mainada a partir de 4 anys. Podran triar entre les 9 diferents temàtiques que els hi proposen.