Anem de vacances!!

15/07/2016 | Blog

Summer de Maria Maldonado

Il·lustració de Maria Maldonado

Així és, les vacances escolars ja hi són aquí des de fa uns dies, la mainada entre els equilibris parentals per fer-los passar un bon estiu amb casals, avis, …

Però, avui el que us volem portar són consells i idees que hem considerat interessants, per aquells dies que la família sencera sortirà de viatge.

Des de Sapos y Princesas, ens proposen unes llistes de Spotify per aquells viatges en cotxe amb la mainada. Això sí, no aptes per aquells que us encanten les cançons de mosques voladores, de Disney o de gegants. Una sel·lecció de música segons el tipus de viatge, de llarga o mitja distància, per amants dels superherois, per cantar junts, …

Si només us podeu organitzar alguna escapada, per què no donar un cop d’ull a les platges familiars que ens recomanen des de Descobrir. Un article on trobareu platges familiars a prop de Barcelona. Des de Barcelona Colours, també ens fan una proposta de diversos llocs on fer una escapadeta, amb diversitat d’opcions com rafting, vies verdes o camí de ronda.

Per aquelles famílies monoparentals, us recomanem Op&kids, des d’on organitzen viatges i escapades molt diverses.

I des de Familias en ruta, ens deixen un article amb un recull de propostes, més enllà d’una escapadeta, per tot el territori espanyol, des de les Illes Canàries fins a Bizkaia. I, no podem oblidar la seguretat dels nostres, per això trobem interessant aquest article sobre què demanar a una assegurança de viatge familiar.

Per aquells moments de relax, estirats al sofà de casa, us deixem una proposta des de Bebés y más, amb un munt de pel·lícules per veure amb la mainada. Propostes des de les més clàssiques, pels nostàlgics, fins a les últimes novetats. Fàcil d’encertar amb alguna, no?

Com sempre, no podíem deixar de recomanar-vos passar pel nostre Pinterest. Al nostre board sobre viatges en trobareu tips per fer més amè el viatge, ja sigui en cotxe o en avió, més recomanacions d’escapades i viatges i molt més.

Apa, a gaudir d’unes bones vacances d’estiu!! Ja siguin a prop de casa com des de l’altra punta del món!!