De llibres en llegiré …

12/04/2018 | Blog

Il·lustració: St. Jordi a la Plaça de Vic, de Subi&Anna Il·lustració i Literatura.

Per aquesta diada de St. Jordi que s’apropa volem fer-vos arribar totes aquelles recomanacions de lectures que hem trobat interessants. Així que comencem:

Rosa Sensat: Aquesta Associació de Mestres, a través del seu butlletí de literatura infantil i juvenil , realitzen vàries recomanacions establertes segons el nivell escolar de les criatures.

TotNens: A través d’aquest blog, i en col·laboració amb la llibreria Sendak, han realitzat un llistat de llibres per criatures de diferents edats. I sempre, podeu passar-vos per la pròpia Sendak a veure’ls in situ.

Boolino: Pàgina on trobareu moltes novetats juvenils i infantils, amb recomanacions i consells per crear amants de la lectura. Podreu trobar recomanacions per temàtiques o edats. I, per fer un regal diferent, les Boolino Box Book, una capsa amb un llibre, recomanacions per la lectura i diferents activitats i jocs a realitzar junts amb la canalla. 

Pequeocio: Us apropen contes curts per poder llegir als peques de la casa. 

MIcuento: Si voleu regalar un conte personalitzat, teniu diverses opcions en aquesta pàgina


Actualització:

Rejuega: Ens porten una selecció de contes sobre dones que han trencat estereotips.

MenutsGirona: Ens apropen les novetats en literatura infantil i juvenil amb la col·laboració de les Biblioteques de Girona.


I, no podem deixar de tornar a recomanar-vos que, millor tocar aquell conte o novel·la que vols regalar. Per això, passeu-vos per alguna llibreria, com per exemple la Sendak o LaPetita (al Poblenou) o qualsevol de les seus de LaCentral (al Raval, al MUHBA o a l’Eixample) o la PetitPetit (a Gràcia) o qualsevol llibreria que trobeu de camí a casa, l’escola, la feina,…si us hi perdeu entre els seus llibres, de segur que trobareu alguna sorpresa.

I, com a última recomanació, aquest cap de setmana és el Món Llibre, el Festival Literari per nens i nenes. Nosaltres hi hem anat diversos anys i és molt recomanable. Aquest cap de setmana, al CCCB-MACBA, us agradarà!!