De llibres, llances i roses va aquest cap de setmana

19/04/2017 | Blog

Això és, ja tenim aquí el dia que els llibres, les llances i les roses es converteixen en protagonistes.

Nosaltres les llances preferim deixar-les en un racó i les roses és un tema complicat, massa colors, varietats, … Però, amb els llibres, hem decidit, apropar-vos un recull de llistats i guies, ja sigui perquè sortiu al carrer sàpiguen el que voleu o per anar donant una ullada als que us podeu anar trobant, aquest any, a les paradetes de llibres de la vostra ciutat o poble.

AraCriatures: Des d’aquest suplement del diari Ara, han fet 3 llistats de llibres per aquest St. Jordi.

GuiesCLER: Aquestes són una acurada selecció, realitzada pels professionals de les biblioteques infantils de les comarques gironines. Llibres seleccionats per nens, adolescents, progenitors i professionals.

Boolino: Una web dedicada als llibres, tindreu diferents seleccions, categories, concursos i activitats per fomentar la lectura. Com les Boolino Book Box, és una bona iniciativa de Boolino, amb categories per edat i que es resumeix en una caixa amb un conte, una guia de lectura, activitats i jocs per tenir una experiència de lectura més completa i, més important, que involucra a tota la família.

Rejuega: En aquest blog, categoritzats i ben organitzatdes podeu trobar diverses séries de llibres amb petites ressenyes.

Aprendiendo con Montessori: Des d’aquest blog, podreu veure ressenyes i selecció de llibres seguint categories del tipus les emocions, la diversitat, els valors, …

Si busqueu alguna cosa diferent, podeu optar pels llibres personalitzats. Existeixen vàries pàgines, des dels Ludobooks, on tindreu opció de fer abecedaris personalitzats i molt més. Amb Lost My Name, tindreu un llibre d’il·lustracions molt cuidades que portaran a la vostra criatura a viure diferents aventures fins a trobar el seu nom. A Mi Cuento, podreu trobar contes de tapa dura i il·lustrats a tot color.

Si preferiu passejar per veure que trobeu us recomanem que us passeu per aquest post, de BarcelonaColours, que fa un recull de les millors llibreteries, per nens, de Barcelona. Nosaltres coneixem alguna i ens ha semblat un llistat molt complet.

No ens oblidem de vosaltres, sí els progenitors també teniu els vostres llibres de cóm educar o entendre que li passa. A Boolino, teniu la secció Parenting, i yanosoyunpadrenovato, recomana aquesta guia diferent i més amena.

Com sempre, gaudiu de la lectura i d’una bona Diada de St. Jordi!!