El dia de la MAma

04/05/2017 | Blog

Sí, aquest diumenge és el dia de les valentes, coratjoses, alegres, divertides, sensibles, cuidadores, fortes, trapelles, ingenioses, pencaires, cuinetes, còmplices,  … que són les nostres mares. 

I per celebrar aquest dia, hi ha diversitats d’opcions i maneres de fer-ho. Nosaltres, hem fet una tria d’algunes que ens han semblat interessants, per si encara no teniu res pensat o per si voleu afegir alguna cosa més, a allò que ja teniu rumiat fer.

Si penseu en activitats familiars, al Club Natació de Barcelona, han preparat diverses activitats de l’estil zumba family o “ioga de la risa”, us podeu inscriure aquí. Si són d’aquelles solidàries, sempre pots fer-li un detallet com aquesta polsera de Pallapupas, sabent que estàs aportant un granet a la feina d’aquesta organització.

Des de TuBebeBox, ens recomanen aquesta “Box Escapada” per a tota la família, amb plans alternatius per a 3-4 persones, dues nits i esmorzar.

Si sabeu que l’interessa la línia Montessori, des de Montessori en casa, ens ofereixen un 20% de descompte en els seus cursos. I, a més a més, de regal el seu llibre. 

Participar en un sorteig, que més inesperat que dir-li que ha sigut la guanyadora d’un sorteig, sobretot si aquests estan relacionats amb la consciència mediambiental. Des de Mammaproof, Madrid i Barcelona, ens porten 2 sortejos, molt interessants.

Si us decidiu a fer algun detall per ella, doncs us deixem diverses idees que hem trobat al nostre Pinterest, en el board Mother’s day. Per més idees, també us recomanem el nostre post de l’any anterior, sobre el dia de la mare, on trobareu regals originals.

Però, sobretot, un dels millors regals que li podeu fer, és el que ens aporta des del seu blog Más Alla del Rosa o Azul, llegiu el seu post del millor regal per a una mare. Tot i que sembla mentida, les coses més obvies, de tant en tant, algú ens ho ha de recordar.

Que gaudiu d’aquest diumenge!!