El Dia del Pare?

16/03/2017 | Blog

Print from Thatswhatchesaid.com

Print from Thatswhatchesaid.com

Aquest diumenge és Sant Josep i el Dia del Pare… Sí, no us havíeu recordat? No patiu, aquí us portem unes idees que hem trobat per les xarxes per tal que pugueu celebrar el dia d’una manera original.

Si penseu a fer alguna recepta per celebrar el dia, us proposem d’algunes com la pizza corbata, el “brownie cervecero” o aquestes camises, ja veureu la cara que hi posarà…

Thegodmother: Des d’aquest blog, ens deixen un imprimible gratis per poder presentar d’una manera elegant un esmorzar o detallet gastronòmic al protagonista del Dia. 

Mrprintables: Seguint amb els imprimibles, aquí us podreu descarregar unes ulleres per fer de complement divertit per al seu dia.

Milowcostblog: Aquí us podreu descarregar un talonari, que podreu personalitzar amb el valor de cadascun dels talons: un dia per tu, anar d’excursió, …

Solopress: Si sou dels que teniu paciència i sou manetes, en aquest blog us podreu descarregar figuretes del SuperDad, DIY Expert, …

SaposyPrincesas: Des d’aquest blog, ens apropen una solució amb diverses idees. Han realitzat un quadern amb algunes propostes com receptes, targetes de felicitació, … Així, podreu tenir idees per altres moments.

Per regals més “materials”, us proposem algunes idees com les samarretes que celebren la paternitat, per als amants de Japó aquests divertits mitjons, per a pares amants de Star Wars, aquí teniu un recull de propostes. 

No podem oblidar els pares lectors, per això us apropem aquests llibres “Manual para padres frikis” d’Andrés Palomino i “Papá está gordo” de Jim Gaffigan.

I aquí les nostres propostes. 

I, com sempre, a gaudir!!