Col·lecció Encaix

Encaix és la primera col·lecció exclusiva d’Ergokids i és fruit d’una llarga reflexió sobre les necessitats del mobiliari infantil a les llars.

Ergokids_Encaix_Cranc

Està dissenyada per l’arquitecte Gerard Martinez (www.llar.cati en el procés d’elaboració hi intervé un equip multidisciplinar.

Encaix ens permet fer infinitat de combinacions a partir de cinc mòduls bàsics fins a aconseguir aquella composició que s’adapta més a casa. La facilitat de muntatge i desmuntatge dels mòduls ens permet transformar-los i que aquests evolucionin paral·lelament al creixement dels nostres fills i filles.


Ergokids Encaix CreuCantells arrodonits, formes suaus, forats per treure el cap i elements amb múltiples posicions fan que Encaix sigui una col·lecció divertida i adaptable a qualsevol espai de la llar.


Ergokids_Encaix_Detall03Per la fabricació d’aquesta col·lecció s’ha escollit la fusta de bedoll i el pi massís establint criteris de proximitat i ecodisseny. La qualitat i resistència dels mobles farà que estiguin molts anys a casa nostra, fent de la durabilitat un dels millors atributs de la sostenibilitat.


Ergokids_Encaix_Elefant (2)Els espais on vivim no són sempre tan grans com voldríem i per això aquesta col·lecció aposta per deixar lliure l’espai de joc natural dels infants, el terra, proposant composicions on podem tenir l’armari o la prestatgeria alçats, aprofitant l’espai inferior com a zona de joc.