Aquelles vacances de Nadal….

15/12/2017 | Blog

Il·lustració de Dani H. Massegú

Com cada any, s’apropen aquells dies de les vacances de Nadal.

Hem volgut portar-vos un recull d’idees per regals, decoració i activitats per aquests dies.

Per fer regals, les noies de Mamaproof Bcn han fet un recull de les millors jugueteries de la ciutat. I, aquestes recomanacions per regalar bones lectures. Podem veure les recomanacions des de ClubPequesLectores, ben interessants i completes. També podeu veure a Rejuega, les seves recomanacions. Des d’AprendiendoConMontessori ens recomanem diferents jocs educatius, basats en els valors i les emocions, i jocs cooperatius

En referència a les activitats, us recomanem que doneu un cop d’ull a Mamaproof Bcn, ens fan un recull de les activitats que s’han preparat des dels museus de la ciutat per aquests dies de vacances. El Cau és un espai a on podreu trobar diversitat d’activitats. Els de Music Together, com cada any, han preparat activitats per aquests dies, i aquí podeu veure les dates d’aquestes a cada barri de la ciutat. Aquest any, el tradicional Festival de la Infància, passar a ser la Ciutat dels Somnis. I, aquí, trobareu tota la informació sobre les activitats i dates. Els Minimúsica, han organitzat un casal ben diferent i musical per als primers dies de Gener del 2018. I, des de Barcelona Colours, podreu veure un recull dels casals d’hivern, per aquells que necessiteu gestionar aquestes vacances de les criatures. Per aquells que us agrada passar una mica de fred per gaudir bé aquests dies, també ens presenten la guia per esquiar amb nens.

 

I, per finalitzar us convidem a passar pel nostre Pinterest, on trobareu el nostre board sobre el Nadal, amb idees per fer targetes, decoració,… Però també us recomanem el board d’activitats, per passar uns bons moments amb les criatures de casa.

Que gaudiu d’aquests dies, sobretot abuseu dels riures, bons moments i recolliment familiar.