La Castanyada, Halloween o Tots Sants!!

27/10/2016 | Blog

chestnut-498833_1920S’apropa el cap de setmana, i amb tants dies per davant la possibilitat de celebrar totes les tradicions ja siguin locals o no. Per gustos el de cadascú, nosaltres som més de Castanyada, tot i que a alguns dels petits els hi crida més això del Halloween.

Doncs bé, per poder celebrar-ho i gaudir d’uns bons moments us apropem diverses activitas:

Si a vosaltres us agrada gaudir de l’olor de les castanyes acabades de fer amb els moniatos fent de guardians, des de l’Ajuntament de Barcelona ens han preparat 2 guies, les castanyades de Barcelona i la d’on podem comprar castanyes.

SócPetit: Des d’aquesta web podreu trobar la recepta dels panellets, per què d’ells no ens oblidem.

Xanascat: Si aprofiteu els dies per fer una sortida a la natura, des dels albergs de Catalunya, us apropen aquestes propostes per passar la Castanyada.

SortirambNens: Ens proposen anar al Poble Espanyol i gaudir d’una tarda de Halloween o si sortiu de la ciutat, per exemple a Blanes, ens proposen la Fira de Bruixes, amb un munt d’activitats al llarg del cap de setmana.

MammaproofBcn: Ens recomanen el PetitBrunch o, fora de Barcelona, el Mercat de Tots Sants a Món Sant Benet.

Pinterest: Al nostre en teniu boards dedicats a disfresses i festes temàtiques.

Celebreu el que celebreu, gaudiu molt amb la canalla, però vigileu i no us passeu omplint la panxa de castanyes, panellets i/o caramels.

Apa, a gaudir!!