Què cal saber per comprar a Ergokids?

En aquest apartat trobaràs la informació necessària per comprar a Ergokids. Si hi ha alguna qüestió que no queda prou clara, pots contactar amb nosaltres per telèfon 935 210 670 o per correu electrònic a info@ergokids.cat.

COMPRA DE PRODUCTES

Comandes Botiga Online

L’avantatge de comprar a la nostra botiga online és que podràs fer-ho les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

 • Quan trobis l’article que busques, clica a Comprar i s’afegirà al Carret. Repeteix aquesta operació cada vegada que triïs un producte.
 • Després accedeix a Carret per veure tots els articles que has triat, les quantitats i els preus.
 • Per confirmar la teva comanda, clica a Anar a caixa i omple el formulari de Detalls de facturació i, en el cas de que les dades d’enviament siguin diferents, omple el formulari Enviar a una adreça diferent.
 • A continuació podràs escollir el Mètode de Pagament que prefereixes, pagament amb targeta de crèdit o de dèbit o per transferència bancària. El sistema et derivarà a la passarel·la de pagament segur de La Caixa. Quan hagis completat el pagament s’obrirà la pàgina amb els detalls de la comanda i també rebràs un correu amb els detalls necessaris.
 • Per poder garantir l’enviament en els terminis establerts, és imprescindible que el tràmit de comanda s’hagi fet correctament, que les dades d’enviament siguin correctes i que disposem d’un telèfon de contacte.

En acabar el teu procés de compra rebràs un correu electrònic de Confirmació de Comanda que demostra que nosaltres l’hem rebut i tramitat; si no reps aquest correu verifica que no s’hagi desat dins de la carpeta “spam” i si no és així posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon 935 210 670 per correu electrònic a info@ergokids.cat i indica’ns el número de comanda per a que et puguem ajudar.

En cada comanda us facilitarem el número de seguiment perquè pugueu estar al corrent de l’estat del vostre enviament.

Preus

 • Els preus de venda dels productes són els que reflecteix la tarifa vigent en cada moment.
 • En la web es mostren els preus individualitzats de cada producte, que seran els que s’aplicaran al moment de fer la compra.
 • Ergokids es reserva el dret de modificar els preus de venda dels productes en qualsevol moment i sense previ avís.
 • Tots els preus dels productes inclouen l’IVA.

Forma de pagament

Pots utilitzar diverses formes de pagament:

 • Targeta de dèbit/crèdit

Pots utilitzar targeta Visa o Mastercard

 • Transferència bancària

Pots fer una transferència bancària al numero de compte corrent que et facilitarem. La comanda es tramitarà un cop rebem el corresponent comprovant de pagament.

Seguretat en el sistema de pagament

Utilitzem una passarel·la de pagament segura. Les teves dades personals i bancàries queden protegides i no són accessibles a persones no autoritzades en cap moment del procés.

Enviament de la comanda

Sistema d’enviament

L’enviament de la comanda es farà amb empresa de missatgeria Servilogi o el servei de correus, segons el producte comprat.

Si no esteu a casa quan vinguin a portar-vos la comanda, el missatger us deixarà una avís perquè contacteu amb l’empresa de missatgeria i acordeu un nou horari de lliurament. Si després de dos intents, el paquet no ha pogut ser lliurat, retornarà al nostre magatzem i caldrà abonar un nou enviament.

Termini de lliurament

El termini de lliurament pot variar en funció del producte escollit. En les fitxes de cada producte s’especifica el termini de lliurament corresponent. Tot i que disposem d’alguns dels productes en estoc, volem preparar personalment la teva comanda perquè t’arribi en bones condicions. Si necessites un producte de forma urgent, consulta amb Ergokids la possibilitat d’enviament d’aquest producte en un termini diferent al previst.

Si compreu diversos productes amb terminis de lliurament diferents, s’enviaran de forma conjunta respectant el termini de lliurament més llarg. Tot i això, si voleu rebre els productes en trameses diferenciades us podeu posar en contacte amb nosaltres i us informarem de les possibilitats d’enviament diferenciat en comandes de múltiples productes.

Les comandes realitzades en cap de setmana o en dia festiu, es tramitaran el dia hàbil següent.

Les comandes que s’hagin pagat utilitzant la modalitat de transferència bancaria no es tramitaran fins haver rebut el comprovant de pagament.

Veracitat de les dades

Per poder garantir l’enviament en els terminis establerts, és imprescindible que el tràmit de comanda s’hagi fet correctament, que les dades d’enviament siguin correctes i que disposem d’un telèfon de contacte.

Recollida a botiga

També podeu recollir les vostres comandes a la nostra botiga sense cost addicional. En aquest cas rebreu un correu electrònic en el que us confirmarem que teniu disponibles els articles per recollir-los dins el nostre horari comercial.

Adreça: Av. Alfons XIII, 72 – 08912 Badalona
Horari: Dilluns -Divendres de 10h a 17h.

Preu de l’enviament

El preu d’enviament de la comanda es sumarà al preu de compra dels productes.

El cost de l’enviament serà

 • un 5% de l’import total de compra. El cost mínim d’enviament de cada comanda serà de 7 € (IVA inclòs). Províncies Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.
 • Resta d’Espanya, consultar pressupost.

En el cas de comprar més d’un producte, aquests s’enviaran de forma conjunta i només s’aplicarà un sol càrrec per l’enviament. Si heu fet una comanda de múltiples productes i els voleu rebre en enviaments diferenciats, caldrà que us poseu en contacte amb Ergokids.

Recorda que si vens a recollir els productes a la nostra botiga t’estalviaràs el preu de l’enviament.

Àmbit territorial

Les condicions d’enviament són valides per el territori de l’estat Español (excepte illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla).

Per enviaments a altres destinacions caldrà que consulteu a Ergokids dels terminis de lliurament i els costos de l’enviament.

Cancel·lació d’una comanda

Pots cancel·lar una comanda realitzada sempre que el producte encara no hagi sortit del nostre magatzem. Caldrà que ens comuniquis la cancel·lació per telèfon o per correu electrònic i aquesta només serà efectiva quan rebis el correu electrònic on et notificarem que hem rebut la teva sol·licitud i que procedim a cancel·lar la comanda.

Devolució d’un producte

Disposeu d’un període de 7 dies per retornar el producte. Per fer-ho caldrà que ho notifiqueu a Ergokids per telèfon o per correu electrònic. Per formalitzar l’acceptació de la devolució us enviarem un correu electrònic on us informarem dels tràmits a realitzar.

El producte s’ha de retornar en bon estat i amb el seu embalatge original.

Les despeses de devolució correran a càrrec del client.

Un cop rebut el producte retornat en comprovarem l’estat i procedirem a retornar el seu import fent ingrés al numero de compte que ens haurà de facilitar el client.

Producte defectuós

Si rebeu un producte defectuós ho haureu de notificar a Ergokids per correu electrònic en un termini màxim de 24h desprès de la recepció de la comanda indicant les deficiències del producte i adjuntant les fotografies que acreditin els motius de devolució. No s’admetran reclamacions passat aquest període.

Haureu d’especificar també si voleu fer el canvi per un altre producte o preferiu la devolució dels diners.

Els càrrecs derivats de la devolució d’un producte defectuós aniran a càrrec de Ergokids.

CARACTERÍSTIQUES DEL MOBILIARI

Materials utilitzats

A Ergokids fabriquem els nostres mobles només amb fusta certificada en origen. Els mobles estan envernissats amb vernís a l’aigua ecològic.

Fustes utilitzades

 • Fusta de pi massís: La fusta de pi massís és molt resistent i ens permet arrodonir tots els cantells dels mobles el que els fa molt segurs per l’ús d’infants. Pot tenir nusos i la veta més o menys marcada.
 • Contraplacat de bedoll: És una fusta de tonalitat clara fabricada amb sistema de multicapa, el que ens permet arrodonir tots els cantells i augmentar la seguretat del moble. Pot incloure en algun punt peces de reparació de nusos inserides a la fusta. La inclusió d’aquestes peces en origen no es considera un defecte i no donarà lloc a considerar el moble com a defectuós.
 • Contraplacat de pollancre: És una fusta molt lleugera que utilitzem en algunes parts dels nostres mobles.

Tot i que escollim personalment la fusta amb la que treballem, és possible que en un moble trobem fusta de diversa tonalitat o amb vetes més o menys marcades.

La fusta natural tendeix a canviar de color amb el pas del temps. En fustes de tonalitat clara aquest procés és més accentuat pel que s’ha de tenir en compte que els mobles s’aniran enfosquint en totes les parts exposades a la llum.

Els productes que no són propis, segueixen les característiques i paràmetres de qualitat de cada fabricant, per bé que per fer la selecció s’han escollit fabricants que compleixin requisits de qualitat i respecte al medi ambient.

Normativa

En les fitxes de cada producte trobareu la normativa que compleix. Si necessiteu més informació sobre aspectes normatius us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 935 210 670 o per correu electrònic a info@ergokids.cat i us informarem.

Muntatge dels mobles

Com a norma general el mobiliari s’envia desmuntat i amb l’embalatge corresponent. Tot el mobiliari va acompanyat d’unes instruccions de muntatge on s’explica pas a pas com es munten els mobles. Si teniu algun dubte respecte al muntatge, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a resoldre’l.

Per tal que la fusta no es faci malbé, a l’hora de fer el muntatge no la deixeu directament a terra o sobre qualsevol altre superfície que la pugui ratllar o foradar.

Tot i que el muntatge del mobiliari és senzill,preneu les precaucions necessàries pel que fa a la utilització d’eines.

És molt important que fixeu a la paret fermament tots aquells mobles que així ho requereixin. Assegureu-vos de fer servir els tacs i cargols adequats en funció del tipus de paret on subjecteu el moble. Penseu que allà on vosaltres només hi veieu un moble, els infants hi veuen un amagatall o un objecte on enfilar-se.

Si preferiu que vinguem a casa vostra a muntar els mobles ens ho podeu demanar enviant-nos un correu a info@ergokids.cat.

Neteja dels mobles

Per netejar els mobles, utilitzeu només un drap humit amb aigua i una mica de sabó neutre.

Utilització dels mobles fora de l’àmbit domèstic

Si voleu utilitzar els mobles de Ergokids fora de l’àmbit domèstics, en escoles bressol, ludoteques, biblioteques o qualsevol altre equipament d’ús públic, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al 935 210 670 o per correu electrònic a info@ergokids.cat i us informaren de les prestacions per aquests tipus d’equipaments.