I per la cantonada… St. Jordi treu el cap.

07/04/2016 | Blog

Poder penseu que és massa aviat, però com sabem que amb la mainada els imprevistos són els que menys falten. Us volíem fer arribar unes recomanacions que hem anat trobant de llibres infantils per tal que pugueu triar aquella que més us agradi.  

Us presentem un recull de pàgines on podreu trobar contes diferents, personalitzables i recomanats. 

Boolino: Aquí podreu trobar un munt de recomanacions i categories diferents. Entre elles tenen la de contes personalitzats, quin millor regal que ser el protagonista del seu propi conte.

Ludobooks: Personalitza l’aparença del protagonista, fragments del text, afegeix fotos i una dedicatoria. Així aconseguiràs el seu Ludobook.

Érase dos veces: Si voleu un conte amb pàgines lliures de sexisme, desigualtat i violència. Aquest és el projecte que van començar ja fa un temps els Érase 2 veces que, a poc a poc, han anat ampliant amb diversitat de títols.

Que leer: Us passem una selecció de llibres que es distingeixen per les seves grans il·lustracions, divertides i perverses adaptacions, peculiaritats, amb personatges esbojarrats,…

Latriboo: Ens donen a conèixer un llibre il·lustrat pel Gustí, pare de Mallko. Tots dos són els protagonistes d’aquesta història en la qual el Gustí exposar la seva relació amb el seu fill petit i el que suposa educar un nen amb Síndrome de Down.

Bibgirona: Us deixem l’enllaç a la guia de Literatura Infantil i Juvenil que ens proporcionen des de la Biblioteca de Girona.

Biblioteca de Castelldefels: Ens recomanen aquest llibre de la Sachiko Umoto, a través del qual s’ha proposat ensenyar-nos a dibuixar. A través de divertides directrius podrem crear animals al més estil japonès. A cada pàgina podrem trobar un animal i els passos a seguir per aconseguir, traç a traç, dibuixar-ho.

Bebés y Más: En aquest recull, hi ha un dels nostres preferits, Elmer. Sí, sí,…aquest elefant ens agrada molt i per això hem volgut que estigués present en aquestes recomanacions. Però, no està sol, en trobareu moltes més i igual de bones.

Doncs fins aquí les recomanacions que hem trobat i us hem volgut fer arribar. Esperem que us serveixin per poder trobar un bon llibre per la mainada de casa.

A gaudir d’una bona lectura!!