Una setmaneta i, què celebrem?

11/03/2016 | Blog

2015-03-dia-pare-470x260Avui us volem fer arribar diverses idees que hem trobat per poder felicitar, regalar,… per el Dia del pare, que serà el pròxim 19 de març.

Però això sí, que millor que sigui un regal autèntic i fet per les criatures que ronden per casa. Així que aquí us deixem les idees que hem trobat més originals.

Juntines: Una activitat fàcil de fer amb la forma de la mà dels peques, uns detallets i ja tindreu una caricatura del pare. Fàcil i ràpida, per fer una original postal.

Mi cesta de mimbre: Que aquests dies han sigut un caos i no us heu posat d’acord en què regalar-li, doncs perquè no optar per uns xecs? Això sí fets per vosaltres o podeu utilitzar aquests.

Charadas: Encara que no feu regals, també és una opció, podeu optar per una targeta de felicitació, molt senzilla i original. Un detallet que serà molt ben rebut, de segur. 

GogoSqueez: Si sou dels que teniu un pare fotògraf a casa, aquesta targeta pot ser un bon detallet.

Ehow: Si voleu un regalet original, podeu provar de fer aquest puzle, només cal triar una o varies de les vostres fotos preferides i posar-vos a treballar.

Guardianes del paraíso: Per contra, ja teniu un regal però voleu fer un embolcall diferent, doncs aquí podreu trobar 7 maneres diferents d’embolicar aquest regal.

Si encara necessiteu més inspiració, com sempre, hem recopilat moltes més idees al nostre Pinterest. Podeu passar-vos pel nostre board del Dia del pare, esperem que us agradi.

I, per a qui busqui regals a fer, encara que no siguin handmade, us convidem a passar-vos per altres pàgines a veure que podeu trobar. Com a LolaWonderful i el seu piscolabis, algunes samarretes per pares frikis a LaTostadora, al Regalador en trobareu “frikades”, i a Mr. Wonderful també en trobareu detallets, 

Doncs ara és cosa vostra….